Je hebt helderheid en geloofwaardigheid nodig om duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid te bereiken.

Je moet kunnen omgaan met weerstand, discussies en kritiek.
Je moet continu kunnen wisselen van perspectief en nieuwe invalshoeken vinden.

Mira Mero betekent kijk helder. Mira Mero levert met ethiek een heldere blik op de weg naar sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. Of je nu een plan schrijft, activist bent of een project aan het opzetten bent, Mira Mero helpt je anderen meenemen zonder dat je je integriteit en je zelf verliest.

Welk probleem wil je precies oplossen? Wat is je visie? Wat wil je eigenlijk zeggen? Wat zijn je idealen en waarden? Welke praktische mogelijkheden zijn er? Hoe vind je goede en geloofwaardige argumenten? En hoe ga je om met kritiek en weerstand?

Dit zijn allemaal vragen waar Mira Mero bij helpt. Met een team van toegewijde mensen werken we aan een wereld die sociaal rechtvaardig en duurzaam is.

 

ethiek onderwijs
Fenanda Jacobs is oprichter en eigenaar van Mira Mero. Zij ontwikkelt de
meeste programma’s en diensten, en schrijft alle blogs. Met haar achtergrond in ethiek en filosofie onderzoekt ze kritisch de verschillende perspectieven op een vraagstuk, stelt de vragen die niemand stelt, en haalt onderliggende waarden en idealen naar boven en verbindt deze waar het kan. Praktische ervaring in trainen, lesgeven, schrijven, faciliteren en adviseren heeft ze opgedaan in diverse sectoren bij de overheid, het bedrijfsleven en in het onderwijs. Anderen typeren haar manier van werken als open, betrouwbaar en benaderbaar. In haar vrije tijd houdt ze van lezen, eten van all-you-can-eat snacks en is ze is meerdere keren per week te vinden in de Kung Fu school.

 


Charles Johnson is creatief directeur van Mira Mero. Hij verzorgt de huisstijl en fotografie voor de website van Mira Mero. Daarnaast geeft hij strategisch en inhoudelijk advies met betrekking tot verschillende inhoudelijke vraagstukken en de zakelijke kant van Mira Mero zelf. Als ervaren martial artist en advocaat werkt hij ook mee aan de Retraite Sustainability of Self, waarin hij laat zien hoe mensen zichzelf en hun ruimte kunnen beschermen en hoe ze holistisch en strategisch hun leven en werk kunnen invullen zonder hun integriteit te verliezen. Een aantal jaar geleden heeft hij Tree Credits Foundation mede opgericht en ontwikkelt hij nieuwe concepten, ideeën en strategieën. Naast al het werk speelt hij graag gitaar en om te ontspannen geniet hij van zijn zwak voor lokale bieren.

 


Laat anderen helder zien wat er aan de hand is in de wereld en wat er moet veranderen.

Doorgrond de onderliggende visies.
Overtuig met jouw verhaal.

Word scherp en expliciet.
Betekenisvol en genuanceerd.

Wees duidelijk en geloofwaardig.